Новини, вдъхновяващи истории, ръководства и какво ли още не

Обичам да изливам мислите си на ред, два или или повече

ИМПЛЕМЕНТИРАНЕ НА FACEBOOK FEED В ЕДНА СТЪПКА

В така развиващият се интернет маркетинг днес е немислимо една фирма/организация да няма уеб сайт. От друга страна, най-разпространената мрежа за социално сооделяне – Facebook също има голям принос в популяризацията на даден продукт/услуга. Но как да привлечем последователи от уеб сайта ни до Facebook страницата ни и обратното? Отговорът на този въпрос се крие едва в няколко реда код, като за целта не се изискват програмистки умения:)

Facebook сам по себе се предлага решение в няколко кратки стъпки на официалната си страница за разработчици – https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin .

Аз обаче използвам един доста по-лесен и по бърз спрямо начина, по който сайта се зарежда начин – Easy Facebook Feed Implementation .

Както съм описала и в т.нар. pen, всичко, което трябва да направите е да копирате блока от код и там, където се намира “Gadgets-by-Pepe-1438081836411656” (името на страницата, която аз съм имплементирала в случая) да поставите името на Facebook страницата, която искате да имплементирате! Това е!

KISS (Keep It Simple, Stupid)!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *