Какво казват клиентите за мен и работата ми

Защото тяхното мнение е важно за мен

    Home / Отзиви
author
Богдана Златева DR-DENKOVA DERMATOLOGY

В днешно време става все по-трудно да откриеш хора, на които можеш да разчиташ, а Петя определено е един от тях. Работим заедно от година по поддръжката на www.dr-denkova.com. Към текущите задачи Петя винаги има бърза и професионлана реакция. При възникнал по-сериозен проблем, тя винаги се ангажира с намирането на решение и ни държи в течение на случващото се. Това е партньорска реакция и пример за умението й да поема перспективата на клиента. Отговоре, спокоен човек, с когото се радвам, че работата ми ме срещна!

author
Марин Мермерски Marin.BG

Имам блог на WordPress, който Петя поддържа от юли 2019 г. Впечатленията ми от работата й са, че е много организирана и лесна за комуникация. Посреща задачите, които сме планирали в уречените срокове, има в предвид основните приоритети, които съм изкомуникирал с нея и при възможности за подобрение дава предложения: например, предложи ми отличен plugin, който да подобри скоростта на блога ми и който в последствие имплементира. Въз основа опита ми с работата й по поддръжката на блога ми я препоръчвам като високоорганизиран, клиентски-ориентиран, енергичен човек, с когото е комфортно да се работи.

author
Яна Милошева Маркетинг директор @ Студио ЗМЕЙ

Професионално отношение, артистичен поглед и идеална комуникация са само малка част от качествата, които Accelerate Design демонстрира, докато създаваше сайта на Студио Змей. Петя работи усърдно, бързо и с желание, като проактивно предлагаше разрешения на проблеми и дизайнерски решения. С удоволствие ще се обърнем към нея за бъдещи проекти.

author
Райна Монева Bulgaria SPA Guide

Петя беше човекът, който веднага разбра какво искам. След известно търсене на изпълнител за направата на сайт за попуряризиране на ресурсите с минерална вода на България, избрах AC8D, първо - заради умението на Петя да разбере Твоята идея и второ-за да я изпълни по-добре отколкото си очаквал, а със сигурност и по-бързо! На нея и се налагаше да ме изчаква, а не обратното, както често се случва в такива проекти. Вече препоръчвам AC8D на много хора и със сигурност ще работя с Петя и в бъдеще! Благодаря за търпението и креативността!

author
Паолина Иванова BAZA World

Силно препоръчвам Accelerate Design и Петя Петкова! Дълго време търсих човек, който да умее да инициира работата и да я свършва, въпреки пречките, Петя определено надхвърли очакванията ми. Комуникацията е изключително лесна и бърза. Ако търсите играч за вашия отбор, изберете нея!

author
Габриела Калушкова Kalushkov Photography

Благодарим на Петя, че ни спретна приказно сайтче - точно както си го представяхме и с не по-малко внимание се грижи за него, година по-късно. Сигурна съм, че си допаднахме толкова добре, защото точно като нас, тя прие с ентусиазъм всяко предизвикателство. Сега с удоволствие качваме галерийте със снимки. Изключителна лекота е да се работи в екип с нея, а предстваям си колко ли сладка би била приказката на по бира 🙂 Препоръчвам на всеки, който се лута и се чуди как да си намери най-готиния сайт спец, да се обърне към Петенцето! Ето какво сътвори тя за нас: www.kalushkov.com Благодарим ти, вечно усмихната Петя!

author
Йордан Янакиев Y2FitStudio & PumpFit Coach

Изключително професионално отношение. Много се радвам за избора ми преди месеци, като се спрях на Петя. С нея работим по няколко проекта заедно и нещата се случват светкавично. Организирана работа, отлична комуникация, бързи действия и отдаденост това е Петя. Силно препоръчвам!

author
Мартин Петров Мотивационен лектор и треньор

Удоволствие е да се работи с професионалист, като Петя. Тя умее да ви разбере с няколко думи и да ги приложи на практика в работата си. Винаги спазва уречените срокове, които сама си поставя и резултатите в моя сайт бях WOW. В рамките на около месец успях да видя, как сайта ми бе пресътворен от посредствен в изключителен! Благодаря на Петя за помощта и ще се радвам да работя отново с нея. Препоръчвам силно, за тези, които имат желание да си създадат или пресътворят сайта, Петя е вашият човек!

author
Ширин Амин General Director @ Champions Factory

It took me a few years working with 7 web-designers from 3 continents, when in 2017 I found out Petya online and that is the moment when I found out a member of our team, who would support the high-quality visibility of our social projects - so far she supported us in Women Empowerment through Sports, MV International, Champions Factory and http://www.etiquette.championsfactory.bg. We definitely recommend her as a team-player and perfectionist, who would go beyond boundaries when it comes to web-design!

author
Велина Малина Солна стая metta

Изключително професионално отношение, точна и бърза реакция и лека комуникация! Петя не само материализира всички промени, които искахме да се случат на сайта ни (и то за броени часове), но и ни предложи няколко важни оптимизации, които го направиха по-бърз и интуитивен. Истинско удоволствие беше да работим заедно!

author
Миглена Неделчева MConception LTD

Работата с Петя и екипа на AC8D бяха на много високо ниво. Имах постоянна връзка с тях, отделиха време и внимание на всеки един детайл на проекта. Изпълнението беше бързо и професионално, изцяло съобразено с изискванията на фирмата ни – с приложението се работи с лекота и прецизност.

author
Стефан Райков Основател на S&I LTD

Възложих изпълнението на уеб сайта си на Петя и останах много доволен от резултата. В съвсем кратък срок получих точно това, което исках. Страхотна работа! Благодаря ти, Петя!

author
Зорница Захова Phoenix Lingua

Благодаря на AC8D за обновения дизайн и чудесното изпълнение на проекта за обновяване на фирмения ни сайт Phoenix Lingua. Сайтът вече има една модерна визия както на български, така и на английски език. Препоръчвам горещо работата с Петя! Има много идеи и работи бързо. Желая успех!

author
Емил Емилов GPS Control

Много съм доволен от бързата и качествена работа не Петя върху изпълнението на уеб сайта ни. Тя успя да прозре и осъществи моите виждания.Прекрасен професионалист. Горещо я препоръчвам.

author
Anna Theunissen Photographer

It was a professional and friendly service. Very patient with all the questions I had and very clear with explaining. She understood very well what I had in mind. After the first meeting she was very quick with the first results. Really appreciated how clear the communication went.

Всички ревюта може да разгледаш на Facebook страницата ми