Migrant in Fashion - уеб сайт за проект на НПО

WordPress разработка

    Home / Migrant in Fashion

Проект: Migrant in Fashion

Категории: WordPress,  цялостна концепция

Технологии: PHP, JavaScript, HTML, CSS

Срок: 09.09.2018 - 30.10.2018

Клиент: Champions Factory

 

 

Проектът Migrant in Fashion бе много повече от изграждане на уеб платформа и нейното и куриране на нейното съдържание. Това бе преживяване.

Всичко стартира една сутрин, в която имах уговорка с директора на Champions Factory - Ширин Амин, за лека неделна закуска в … “Неделя”.

Всъщност, идеята на срещата бе съвсем различна, но след кратки разговори стигнахме до темата за проекта Migrant in Fashion, чиято цел е да помогне на мигрантите жени да се реализират в модната индустрия.

Някак бързо преминахме през детайлите и само след час вече обсъждахме пътуване до Берлин, където щяхме да се срещнем с останалите членове на организациите, включени в проекта.

И така, само няколко седмици по-късно, вече бях подготвила основната структура на уеб сайта, а Ширин Амин, директора на Champions Factory го презентира пред 18 души в едно уютно и изпълнено с приятна атмосфера споделено работно пространство в Берлин.

Целта на уеб сайта е да представи информация за проекта, неговия план и реализационни дейности. Но съществената част, която ще стартира през 2019, е изграждането на e-learning платформа, в която младите дами - мигранти, да откриват полезна информация, помагаща им да сбъднат мечтите си в приемствената страна.