Apt19 - be a Coworker

Всички споделени работни пространства на България

Проект: Apt19

Категории: WordPress, дигитален маркетинг, маркетинг на съдържанието, цялостна концепция

 

 

Apt19 е личен проект, който създадохме с цел обединяване на всички споделени работни пространства в страната. Процеса на развитие премина през няколко етапа, а именно:

- проучване на вече съществуващите пространства за споделена работа в България както и тенденцията за увеличаването им;

- осъществяване на контакт с представител на всяко едно от тях;

- представяне на идеята, която представлява Apt19, нейната цел и възможностите за развитие на проекта и привличане на пространствата;

- изграждане на профил за всяко едно от тях, включващ подробна информация, снимки, видео, контакти и цени;

представяне на проекта пред целевата аудитория – фрийлансъри, дигитални номади, стартиращи компании и пр.;

 

След като идеята бе валидирана, същинската част по разработката на проекта – самият уебсайт, стартира. За целта използвахме система за управление на съдържанието – WordPress. Сред функционалностите на Апт19 са: търсене по ключова дума, град, цена и име; подробна карта с всички пространства; система за оценяване на пространствата от страна на потребителя; потребителски профил с възможност за добавяне на пространство директно от него, добавяне на любими и т.н.

Към момента в проекта вземат участие 19 пространства, разделени в две категории – coworking и lifestyle, като последната събира в себе си местата, които са център за събития, конференции, семинари и дори кафенета/барове, които оприличават себе си като центрове на развитие за млади и предприемчиви хора.

Бъдещето развитие на проекта се състои в обединяване на пространствата с клубна карта, която позволява на всеки от coworker-ите да работи от всяка точка на страната, по всяко време и от всяко пространство – с един абонамент!

Проекта бе представен и на конкурса Entrepregirl 4.0, където спечели наградата на Start it Smart – стипендия за участие в пре-акселераторската им програма!