Виж повече от това, което правя

CLARIO е софтуерен продукт, целящ да дигитализира досиетата на пациенти и техните визити в съответните клиники или частни кабинети.

За самата система:

 • индивидуални досиета за всеки пациент;
 • прикачване на файлове към всяко досие;
 • дневен, седмичен и месечен график за мулти потребители;
 • известия за промени, направени от други членове на работната група, в реално време;
 • напълно оптимизиран за работа с всякакъв тип устройства, единствено имащи интернет връзка;
 • и още…

 

Екипа ни взе участие в концептуалното проектиране на функционалностите на софтуера, създаването на coming soon страница, както и в дизайна и изграждането на официалният уеб сайт на Clario!

Типично в наш стил – в допълнение изготвихме и статия, представяща продукта, неговото предназначение и предимства!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Test
Author Rating
51star1star1star1star1star

Да продаваш онлайн в днешно време не е нещо необичайно, напротив, това е абсолютно неоходима стъпка в плана за устойчиво развитие за всеки бизнес, свързан с търговия..

Това знаят и от Магазини Елит, които вече разполагат с нов и актуален онлайн магазин. Уеб сайта предлага лесна и удобна навигация измежду не малкия избор от продукти, адаптивност и дизайн, изчистен от илишни елементи.

Apt19 е личен проект, който създадох с цел обединяване на всички споделени работни пространства в страната. Процеса на развитие премина през няколко етапа, а именно:

 • проучване на вече съществуващите пространства за споделена работа в България както и тенденцията за увеличаването им;
 • осъществяване на контакт с представител на всяко едно от тях;
 • представяне на идеята, която представлява Apt19, нейната цел и възможностите за развитие на проекта и привличане на пространствата;
 • изграждане на профил за всяко едно от тях, включващ подробна информация, снимки, видео, контакти и цени;
 • представяне на проекта пред целевата аудитория – фрийлансъри, дигитални номади, стартиращи компании и пр.;

След като идеята бе валидирана, същинската част по разработката на проекта – самият уебсайт, стартира. За целта използвах система за управление на съдържанието – WordPress. Сред функционалностите на Апт19 са: търсене по ключова дума, град, цена и име; подробна карта с всички пространства; система за оценяване на пространствата от страна на потребителя; потребителски профил с възможност за добавяне на пространство директно от него, добавяне на любими и т.н.

Към момента в проекта вземат участие 18 пространства, разделени в две категории – coworking и lifestyle, като последната събира в себе си местата, които са център за събития, конференции, семинари и дори кафенета/барове, които оприличават себе си като центрове на развитие за млади и предприемчиви хора.

Бъдещето развитие на проекта се състои в обединяване на пространствата с клубна карта, която позволява на всеки от coworker-ите да работи от всяка точка на страната, по всяко време и от всяко пространство – с един абонамент!

Проекта бе представен и на конкурса Entrepregirl 4.0, където спечели наградата на Start it Smart – стипендия за участие в пре-акселераторската им програма!

 

 

 

ADMEDIA е уебсайт, разработен за българска компания, която се занимава с транспортна дейност в Европа. WordPress базиран, уеб сайта е модерно решение за онлайн просъствие.

SAVIONE е проект, зад който стои американката Mai Le (фермер) и нейната идея за онлайн платформа, благодарение на която тя, както и нейни съдружници предлагат био продукти, отгледани в специализирани ферми, които потребителите да поръчват бързо и лесно.

В процеса на разработка имаше няколко етапа, по време на които настъпиха доста промени както в дизайна, така и във функционалностите на уеб сайта, като това само го усъвършенстваше и допълваше.

Крайният резлутат е лесен за навигиране уеб сайт, който е адаптивен спрямо всички устройства и резолюции и не на последно място – с качествено съдаржание.

Използваните технологии са HTML5, CSS3, Java Script, jQuery, Adobe Photoshop.

POSH by M.A.S е онлайн бутик за автентични дрехи в лимитирана серия, които вдъхват увереност и самочувствие у всяка дама. Зад проекта стоят Маги Желязкова и екип, които с работата придават уникалност на всеки един от предлаганите продукти!

Ролята ми в този проект е поддръжка на уеб сайта, менажиране на продуктите, както и поръчките.

В продължение на съвместната ни работа с Райнер Прокш се роди и последният проект – YeppeY. Уеб сайтът е изцяло WordPress базиран.

Дизайна е навсякъде около нас! Някой неща всъщност са с добър дизайн!