Виж повече от това, което правя

Apt19 е личен проект, който създадох с цел обединяване на всички споделени работни пространства в страната. Процеса на развитие премина през няколко етапа, а именно:

  • проучване на вече съществуващите пространства за споделена работа в България както и тенденцията за увеличаването им;
  • осъществяване на контакт с представител на всяко едно от тях;
  • представяне на идеята, която представлява Apt19, нейната цел и възможностите за развитие на проекта и привличане на пространствата;
  • изграждане на профил за всяко едно от тях, включващ подробна информация, снимки, видео, контакти и цени;
  • представяне на проекта пред целевата аудитория – фрийлансъри, дигитални номади, стартиращи компании и пр.;

След като идеята бе валидирана, същинската част по разработката на проекта – самият уебсайт, стартира. За целта използвах система за управление на съдържанието – WordPress. Сред функционалностите на Апт19 са: търсене по ключова дума, град, цена и име; подробна карта с всички пространства; система за оценяване на пространствата от страна на потребителя; потребителски профил с възможност за добавяне на пространство директно от него, добавяне на любими и т.н.

Към момента в проекта вземат участие 18 пространства, разделени в две категории – coworking и lifestyle, като последната събира в себе си местата, които са център за събития, конференции, семинари и дори кафенета/барове, които оприличават себе си като центрове на развитие за млади и предприемчиви хора.

Бъдещето развитие на проекта се състои в обединяване на пространствата с клубна карта, която позволява на всеки от coworker-ите да работи от всяка точка на страната, по всяко време и от всяко пространство – с един абонамент!

Проекта бе представен и на конкурса Entrepregirl 4.0, където спечели наградата на Start it Smart – стипендия за участие в пре-акселераторската им програма!

 

 

 

ADMEDIA е уебсайт, разработен за българска компания, която се занимава с транспортна дейност в Европа. WordPress базиран, уеб сайта е модерно решение за онлайн просъствие.

SAVIONE е проект, зад който стои американката Mai Le (фермер) и нейната идея за онлайн платформа, благодарение на която тя, както и нейни съдружници предлагат био продукти, отгледани в специализирани ферми, които потребителите да поръчват бързо и лесно.

В процеса на разработка имаше няколко етапа, по време на които настъпиха доста промени както в дизайна, така и във функционалностите на уеб сайта, като това само го усъвършенстваше и допълваше.

Крайният резлутат е лесен за навигиране уеб сайт, който е адаптивен спрямо всички устройства и резолюции и не на последно място – с качествено съдаржание.

Използваните технологии са HTML5, CSS3, Java Script, jQuery, Adobe Photoshop.

POSH by M.A.S е онлайн бутик за автентични дрехи в лимитирана серия, които вдъхват увереност и самочувствие у всяка дама. Зад проекта стоят Маги Желязкова и екип, които с работата придават уникалност на всеки един от предлаганите продукти!

Ролята ми в този проект е поддръжка на уеб сайта, менажиране на продуктите, както и поръчките.

В продължение на съвместната ни работа с Райнер Прокш се роди и последният проект – YeppeY. Уеб сайтът е изцяло WordPress базиран.

FAKTURI е вторият проект за българската компания AKCET, която води дейността си в Холандия.

След приключване на първият ни проект, изпълнителният директор на компанията се обърна отново към мен за създаването на онлайн платформа, чрез която неговите клиенти да могат да създават фактури и да ги изпращат към получателите им посредством имейл.
За изпълнението на този проект си сътрудничих с s2kdesign за back-end частта на системата. А самата тя е напълно индивидуализирана спрямо нуждите на AKCET и нейните служители.

Proksch.work е вторият проект, разработен за MCONCEPTION LTD след app.yeppey.com (софтуер за редактиране на изображения).

Сайта е изцяло WordPress базиран, като целта му е популяризиране дейността на компанията посредством регулярни блог статии, писани от управителя на компанията – г-н Райнер Прокш.

В разработката на сайта бе включена и изработка на графичните материали, оформяне и структуриране на категориите за статиите, както поетапен мениджмънт на съдържанието.

Дизайна е навсякъде около нас! Някой неща всъщност са с добър дизайн!