CLARIO е софтуерен продукт, целящ да дигитализира досиетата на пациенти и техните визити в съответните клиники или частни кабинети.

За самата система:

  • индивидуални досиета за всеки пациент;
  • прикачване на файлове към всяко досие;
  • дневен, седмичен и месечен график за мулти потребители;
  • известия за промени, направени от други членове на работната група, в реално време;
  • напълно оптимизиран за работа с всякакъв тип устройства, единствено имащи интернет връзка;
  • и още…

 

Екипа ни взе участие в концептуалното проектиране на функционалностите на софтуера, създаването на coming soon страница, както и в дизайна и изграждането на официалният уеб сайт на Clario!

Типично в наш стил – в допълнение изготвихме и статия, представяща продукта, неговото предназначение и предимства!

SAVIONE е проект, зад който стои американката Mai Le (фермер) и нейната идея за онлайн платформа, благодарение на която тя, както и нейни съдружници предлагат био продукти, отгледани в специализирани ферми, които потребителите да поръчват бързо и лесно.

В процеса на разработка имаше няколко етапа, по време на които настъпиха доста промени както в дизайна, така и във функционалностите на уеб сайта, като това само го усъвършенстваше и допълваше.

Крайният резлутат е лесен за навигиране уеб сайт, който е адаптивен спрямо всички устройства и резолюции и не на последно място – с качествено съдаржание.

Използваните технологии са HTML5, CSS3, Java Script, jQuery, Adobe Photoshop.

FAKTURI е вторият проект за българската компания AKCET, която води дейността си в Холандия.

След приключване на първият ни проект, изпълнителният директор на компанията се обърна отново към мен за създаването на онлайн платформа, чрез която неговите клиенти да могат да създават фактури и да ги изпращат към получателите им посредством имейл.
За изпълнението на този проект си сътрудничих с s2kdesign за back-end частта на системата. А самата тя е напълно индивидуализирана спрямо нуждите на AKCET и нейните служители.

YeppeY е българска компания, предоставяща свойте услуги предимно на американския пазар. Приложението, което разработихме заедно с s2kdesign е софтуер за оразмеряване и изрязване на стикери, използвани най-често за баджове на пресконференции, tech събития, семинари и т.н.

Подхода при разработване на потребителския интерфейс следваше интуитивността и ползваемостта. Целият панел е събран в една страница с цел бързо и лесно ориентиране на потребителя, като за целта са приложени най-добрите UX/UI практики.

Софтуера сам по себе си позволява ъплоадване на снимки/картинки в .jpg, .jpeg, .png и .gif формати, които могат да бъдат преоразмерени пропорционално. На разположение са 4 темплейта с различни форми за готовите стикери, както и опция за избиране на размера на вече принтираният лист – A4 или US Letter.

s

AKCET е българска счетоводна компания, която осъществява дейността си в Холандия. Нейният изпълнителен директор – Али Юсуф реши, че желае нов фирмен уеб сайт, който да е мултиезичен (в случая има избор между български и английски език), лесен за използване от страна на потребителите, както и лесен за бъдещо администриране.

Крайният резлутат е уеб сайт, изграден от нулата, чийто дизайн съгласувах заедно с г-н Юсуф. Използваните технологии са HTML5, CSS3 и Java Script.

Няколко месеца след завършването на този проект, последва втори – Fakturi.nl, Също както първия, и този проект бе завършен успешно и продължава да носи желаните резлутати на AKCET.